ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 54-56, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6796000
  • Fax: 210 6743294
  • E-mail: info@magnitiki.gr
  • Website: www.iatropoli.gr

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό όμιλο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις, η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε εφαρμόζει την τεχνολογία νέας γενιάς στον ιατρικό τομέα εγκαθιστώντας state-of-the art απεικονιστικά μηχανήματα με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.

Στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ λειτουργούν δώδεκα (12) μαγνητικοί τομογράφοι εκ των οποίων τέσσερις 3Τesla, πέντε αξονικοί τομογράφοι 256 και 128 τομών, καθώς και δεκαοκτώ (18) ακόμη τμήματα εξοπλισμένα με όλα τα απεικονιστικά μέσα (μαστογράφους, υπερήχους, ακτινολογικά κ.λ.π.).

O όμιλος λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων και είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:2008.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να σημειωθεί για το εργαστήριο βιοπαθολογίας (μικροβιολογικό, βιοχημικό, ανοσολογικό, αιματολογικό) του ομίλου που αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια σε όλη την επικράτεια.

Το εργαστήριο καλύπτει τις αυξημένες και ιδιαίτερες απαιτήσεις των εξεταζόμενων έχοντας πάρει την διαπίστευση ISO 15189:2007 καθιστώντας το έτσι ένα από τα ελάχιστα εργαστήρια στη χώρα με αυτή την πιστοποίηση.

Το εργαστήριο λειτουργεί κάτω από τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΣΥΔ και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες και διατάξεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Διαγνωστικά Κέντρα