Βάσιλα Αλεξάνδρα

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 3, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 6980 704349
  • Fax:
  • E-mail: alexandra.vasila@gmail.com
  • Website:

Αλεξάνδρα Βάσιλα, γεννηθείσα στην Αθήνα Αττικής.
Σπουδές Ψυχολογίας & Κοινωνιολογίας στη Γλασκώβη της Σκωτίας με αριθμό άδειας ασκήσεως επαγγέλματος 4504.

Προϋπηρεσία:
Ψυχολόγος εθελόντρια στη Βρετανική Αστυνομία στο τμήμα «Υποστήριξης Θυμάτων Επιθέσεων».
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια & συμβουλευτική στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, σε άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, εφήβους και παιδιά. Παράλληλη ειδίκευση στη Συστημική - Οικογενειακή θεραπεία στο «Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων».

Πραγματοποίηση εβδομαδιαίων επισκέψεων σε δημόσια σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, παρέχοντας συμβουλευτική τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, με ταυτόχρονη εκπαίδευση στο υποστηρικτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών στην Εξέλιξη του Παιδιού.

Συντονίστρια εβδομαδιαίων ομάδων συμβουλευτικής στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς, με θέματα που αφορούν τα άτομα 3ης Ηλικίας. Συντονίστρια ομάδων υποστήριξης ανηλίκων κρατούμενων στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Αυλώνα.

Συντονίστρια και οργανώτρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων & εισηγήτρια σε Εσπερίδες με θέματα: Οικογένεια, Παιδί, 3η Ηλικία, Μνήμη και Ενίσχυση της κ.α.

Επόπτευση φοιτητών του προγράμματος «Ψυχολογία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύσεις σε θέματα που αφορούν: Θεραπεία και συμβουλευτική παιδιών, εφήβων αλλά και ενηλίκων με Διαγνωστικά τεστ και Προβολικές Δοκιμασίες.
Δημοσίευση άρθρων Ψυχολογίας σε εξειδικευμένα περιοδικά και στην τοπική εφημερίδα «Κηφισιά». 

Αυτήν τη περίοδο διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι, όπου εργάζεται με άτομα και ομάδες παρέχοντας θεραπεία / συμβουλευτική σε ενήλικες, παιδιά, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες. Χορηγεί και αξιολογεί Διαγνωστικά Τέστ.

Τέλος οργανώνει και συντονίζει Σχολές Γονέων. Παράλληλα, απασχολείται ως Πραγματογνώμονας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών, στο Εφετείο Αθηνών, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καθώς και στα Δικαστήρια Ανηλίκων και τη ΓΑΔΑ.

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, του stress and Anxiety Society (STAR) της μεγάλης Βρετανίας.
Γνώστης Αγγλικής, Γερμανικής και Νοηματικής Γλώσσας.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Ειδικές τιμές σε ανέργους, πολύτεκνους & μονογονεϊκές οικογένειες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Ψυχολόγοι