Θάλπος

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Αγρινίου 6 & Ζαν Μωρεάς, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6837974 - 6 - 6977638755
  • Fax:
  • E-mail: info@nursinghome.gr
  • Website: www.thalpos.com

Το Θάλπος είναι μια πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που λειτουργεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες, ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Βρίσκεται στο Χαλάνδρι Αττικής και έχει δυναμικότητα 59 κρεβατιών, τα οποία είναι κατανεμημένα σε 23 δίκλινα, 4 τρίκλινα και 4 μονόκλινα δωμάτια. Το Θάλπος στελεχώνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αποτελούμενο από ιατρούς, νοσηλευτές και θεραπευτές.

Στόχος μας είναι η άνετη φιλοξενία των αγαπημένων σας προσώπων καθώς και η διασφάλιση υψηλής ποιότητας φροντίδας. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο η προαγωγή της μεγαλύτερης δυνατής αυτονομίας και ανεξαρτησίας τους, όσο και η παροχή υποστήριξης για εσάς, τους συγγενείς τους.

Οι φιλοξενούμενοι μας ενθαρρύνονται να έχουν κοινωνική ζωή στα σαλόνια του Θάλπους. Οργανώνονται εκδηλώσεις όπως ευχάριστες συζητήσεις, παλιά τραγούδια, πάρτυ γενεθλίων κλπ που αποσκοπούν στην δημιουργία χαρούμενης διάθεσης. Διοργανώνονται επίσης τακτικά φιλικοί αγώνες αλλά και πρωταθλήματα σκάκι και τάβλι και λειτουργεί χώρος βιβλιοθήκης.

Το Θάλπος διαθέτει υπερσύγχρονα εξοπλισμένη κουζίνα που παρέχει πλούσια σπιτική διατροφή. Το διαιτολόγιο είναι καταρτισμένο από ειδικό διατροφολόγο. Το πρόγραμμα σίτισης προσφέρει επιλογή μενού, που το κάθε ένα έχει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό με προτάσεις για ενδιάμεσα σνακ (π.χ. φρούτα). Το κάθε μενού σχηματίζεται από υλικά εποχής και στηρίζεται στην μεσογειακή δίαιτα. Στόχος μας είναι η παροχή κατάλληλων και εύγεστων θρεπτικών ουσιών με ευκολία στην πρόληψη. Ειδικά μενού προσφέρονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το σάκχαρο και η υπέρταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Μονάδες Φροντίδας