Καϊάφας Παναγιώτης

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 50, Μαρούσι
  • Τηλέφωνο: 210 6179792 - 6944523542
  • Fax: 210 6850245
  • E-mail: info@pkaiafas.gr
  • Website: www.pkaiafas.gr

Ο Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου, είναι ο ειδικός Ιατρός που εξειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία διαταραχών ή,  νοσημάτων των αυτιών, της μύτης, του λάρυγγα και γενικότερα παθήσεων της κεφαλής και του τραχήλου. Συχνά αναφέρεται σαν ΩΡΛ από τα αρχικά των λέξεων Ώτα (αυτιά), Ρίς (μύτη) και Λάρυγγας.

Η συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας είναι σημαντική στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ωτορινολαρυγγολόγος. Η έγκυρη διαγνωστική προσέγγιση με τη χρήση computer, ενδοσκοπίων, μικροσκοπίων και υπερήχων γίνεται ταχύτατα. Η Laser χειρουργική, η Ενδοσκοπική χειρουργική,  η Μικροχειρουργική προσφέρουν μείωση του χρόνου νοσηλείας, ελλάτωση του μετεγχειρητικού πόνου, γρήγορη επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες.

Πέρα απο την εξειδίκευση και τη χρήση της τεχνολογίας, ο έμπειρος θεράπων ΩΡΛ Χειρουργός οφείλει πάντα να προσεγγίζει με ιδιαίτερη ηρεμία και φιλικότητα τον μικρό ασθενή και με σεβασμό τον ενήλικα στη προσπάθεια επίλυσης του ειδικού προβλήματος υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Ωτορινολαρυγγολόγοι