Δημολένης Λάμπρος

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 29, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6845302 - 6944587573
  • Fax: 210 6845383
  • E-mail: lampros.dimolenis@gmail.com
  • Website: www.gonimotita.info

To ιατρείο μας λειτουργεί στο κέντρο του Χαλανδρίου και παρέχει όλες τις υπηρεσίες Μαιευτικής & Γυναικολογίας.

Επιπλέον, γίνεται διερεύνηση Υπογονιμότητας και σε συνεργασία με Εξειδικευμένη Ενδοκρινολόγο εξετάζονται πιθανά ζητήματα που η λύση τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποφυγή των Μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορούμε μαζί να ακολουθήσουμε την αντίστοιχη διαδικασία (σπερματέγχυση, εξωσωματική γονιμοποίηση).

Επίσης καλούμε τις νεαρές γυναίκες μετεφηβικής ή μεγαλύτερης ηλικίας που φοβούνται την γυναικολογική εξέταση, να την απομυθοποιήσουν σε έναν φιλικό και άνετο χώρο και με αυτόν τον τρόπο να μην στερηθούν την τεράστια προστασία που προσφέρει ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος, έναντι σημαντικών νοσημάτων, όπως για παράδειγμα είναι η πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας με το τεστ Παπανικολάου. Γενικότερα, καλούμε κάθε γυναίκα ή ζευγάρι να συζητήσει στο ιατρείο μας οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί και μαζί να αναζητήσουμε πιθανές λύσεις.

Ο Λάμπρος Δημολένης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθημε την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων το 1992.
Το 2005 έγινε δεκτός και ξεκίνησε να εργάζεται στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Halsinglands Sjukhus, στο Gavleborg της Σουηδίας.
Την Άνοιξη του 2007 συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της LUND  (Skane, Σουηδία) «Γυναικολογικό και Μαιευτικό Υπερηχογράφημα».
Την ίδια χρονιά παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Καρδιοτοκογράφημα στην Κύηση και τον Τοκετό» του κορυφαίου σε αυτόν τον τομέα στην Σκανδιναβία Καθηγητή Ingemar Ingemarsson.

Το Σεπτέμβριο του 2007 επιλέχθηκε στην πρώτη σειρά προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» από τη Β' Μαιευτική-Γυναικολόγική του Πανεπιστημίου Αθηνών, οπότε και επέστρεψε στην Αθήνα.

Το 2008, μετά από επιτυχή παρακολούθηση του Διεθνούς Σεμιναρίου Μαιευτικού Επείγοντος ALSO, του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμπεριληφθεί στην ομάδα των Εκπαιδευτών του Σεμιναρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες