Γεωργία Δριμούρα

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Συγγρού 2, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6834140 - 6946284142
  • Fax:
  • E-mail:
  • Website: www.georgiadrimoura.gr

Η Γεωργία Δριμούρα από το 1999 συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα συνέδρια που πραγματοποιούνται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να είναι ενήμερη για οτιδήποτε νέο συμβαίνει στον τομέα της Δερματολογίας, της Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να παρέχω Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ασφάλεια λαμβάνοντας υπόψη πάντα την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και τις ανάγκες του. Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας μου είναι ο σεβασμός στον ασθενή και το αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα απαλλαγμένο από κάθε υπερβολή. 

 
Τέλος πιστεύω στην συνεχή εξέλιξη, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω, είτε σαν μέλος είτε σαν ομιλήτρια, σε όλα τα Εγχώρια και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια στον τομέα της Δερματολογίας, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser προκειμένου να είμαι σε θέση να παρέχω με ασφάλεια τις τελευταίες και πιο καινοτόμες λύσεις στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Το δέρμα αποτελεί το πιο μεγάλο και ένα από τα πιο βασικά όργανα για τον άνθρωπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Κλινική Δερματολογική Εξέταση πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και άμεσα όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. 

Συγκεκριμένα εάν παρατηρήσει κάποιος κάποιο ογκίδιο ή κάποια βλάβη στο δέρμα του η οποία δεν υποχωρεί μέσα σε ένα μήνα τότε θα πρέπει να γίνει απαραιτήτως μια Δερματολογική Εξέταση. Κατά την Κλινική Εξέταση πολλοί παράμετροι έχουν σημασία, όπως το είδος και η μορφή των βλαβών που τυχών μπορεί να παρατηρηθούν, η σχέση μεταξύ τους καθώς και η κατανομή τους πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία η οποία συνίσταται να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο για προληπτικούς λόγους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι