Ζαγοραίος

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 14, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6812093 - 6946796755
  • Fax:
  • E-mail: zagoraios1934@gmail.com
  • Website:

Το παραδοσιακό αρτοποιείο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 14 στο Χαλάνδρι και προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1934, παραμένοντας σταθερή αξία στην αρτοποιϊα - ζαχαροπλαστική της περιοχής μας.

Στο αρτοποιείο μας παρασκευάζουμε και προσφέρουμε για εσάς καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα και υγιεινά αρτοσκευάσματα.

Συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε: μεγάλη ποικιλία άρτου , κουλουράκια , παξιμάδια , αυθεντικό κουλούρι Θεσσαλονίκης με ταχίνι , προϊόντα σφολιάτας, σπιτικά κέικ, φρέσκα σάντουιτς αλλά και ιδιαίτερες γέυσεις όπως brioches με μελιτζάνα, φέτα και ντομάτα, μπουρεκάκια με λαχανικά και κρέας, πιτσάκια που βγαίνουν ζεστά από τον ξυλόφουρνο, πάστα φλώρα και πολλά άλλα.

Το αρτοποιείο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί , διαθέτοντας ένα έμπειρο και ικανό προσωπικό με φαντασία , μεράκι και όρεξη να δημιουργεί καθημερινά γλυκές και αλμυρές απολαύσεις.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριό μας είναι προσεκτικά επιλεγμένες και αγνές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας πάντα με χαμόγελο , άριστη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Αρτοποιεία