Αρμονία & Χρώμα

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 289, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6529065
  • Fax:
  • E-mail:
  • Website:

Στο Αρμονία & Χρώμα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο υφάσματα και λευκά είδη για να "ντύσετε" το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μια ζεστή & οικογενειακή ατμόσφαιρα! Σας προμηθεύουμε με τις πρώτες ύλες και προσαρμόζουμε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος επιλέξετε , σε κουρτίνες, ρετάλια & μαξιλάρια για το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Τα υφάσματα μας, υψηλής ποιότητας και εισαγωγής απο την Ισπανία, φθάνουν απευθείας σε εμάς, χωρίς μεσάζοντες, & σας παρέχονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κεφαλάρια κρεβατιών και ταπετσαρίες!

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή μαξιλαριών για φερ φορζέ, για το καθιστικό και το υπονοδωμάτιο  καθώς και για παντός τύπου έπιπλα βεράντας σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών. Επίσης, αναλαμβάνουμε μαξιλάρια και καλύμματα για καθίσματα σε επιχειρήσεις εστίασης(καφέ, εστιατόρια).

Διαλέξτε εσείς το ύφασμα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε απο τα λευκά μας είδη ( σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα, κουρτίνες, μοκέτες, ρετάλια, ριχτάρια καναπέ) και αφήστε σε εμάς τη γνώση να σας τα συνδυάσουμε με απόλυτη αρμονία και χρώμα!

Καταστήματα Αρμονία & Χρώμα:
Φανερωμένης 2, Χολαργός, 210 6529065
Κολοκοτρώνη 37, Αθήνα, 210 6728049

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Λευκά είδη & Κουρτίνες