Ιδέες Δώρων

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 74-76, Κάτω Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6825743
  • Fax:
  • E-mail:
  • Website:

Το κατάστημα ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΩΝ εδώ και 40 χρόνια, προσφέρει λύσεις για τον εξοπλισμό του νοικοκυριού σας. Απο καθημερινά χρηστικά είδη μέχρι είδη διακόσμησης για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο για κάθε γούστο και στύλ, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές!

Στοχεύοντας πάντα στις ουσιαστικές ανάγκες ενός σπιτιού και σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής, το κατάστημα παρέχει μεγάλη ποικιλία σε είδη διακόσμησης (κλασικά & μοντέρνα), όπως βάζα, κούπ, κορνίζες & κεριά αλλά και σε οικιακά  χρηστικά είδη απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία του νοικοκυριού! Πολύχρωμα τηγάνια, επίσημα και καθημερινά σερβίτσια φαγητού, ποτήρια, καράφες, πυρίμαχα σκεύη, κουτιά αποθήκευσης και πολλά άλλα είδη αποτελούν ένα μικρό δείγμα της συλλογής του καταστήματος. Και τα περισσότερα απο αυτά με την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας ESPIEL, μιας και το μαγαζί αποτελεί τον μοναδικό εξουσιοδοτημένο έμπορο Espiel της περιοχής του Χαλανδρίου.

Όπως προδίδει και το όνομα του, το κατάστημα αποτελεί πηγή έμπνευσης για να προσφέρετε διάφορα δώρα στους αγαπημένους σας για κάθε εποχή & και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση! Κρυστάλλινες καράφες για γάμο, παιδικές κορνίζες, κοσμήματα & διακοσμητικά, καθώς και παντός είδους εποχιακά είδη. Για την περίοδο του Πάσχα, χειροποιήτες λαμπάδες απο μόλις 8€, κέρινα αυγουλάκια και πορσελάνινα πασχαλινά διακοσμητικά βρίσκονται στην διάθεση σας, ενώ τα Χριστούγγεννα το μαγαζί γεμίζει χρώματα με τα φανταχτερά στολίδια και την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συλλογή!

SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ....ΕΩΣ ΚΑΙ 50%!

Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από το πρωϊ με ωράριο λειτουργίας καταστημάτων!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Δώρα