Art 4 Fun

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Διεύθυνση: Ολύμπου 25, Χαλάνδρι
 • Τηλέφωνο: 210 6835494
 • Fax: 210 6835493
 • E-mail: info@art4fun.gr
 • Website: www.art4fun.gr

Ελάτε να παίξουμε στο  Art 4 Fun.

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ »

Πρόκειται για Δραστηριότητες, για παιδιά 2 – 5 ετών, που σκοπό έχουν να απασχολήσουν με Δημιουργικό τρόπο τους μικρούς μας φίλους με τη  συμμετοχή τους σε ομάδα συνομηλίκων τους, παρέχοντάς τους, παράλληλα, τη συναισθηματική ασφάλεια που προκύπτει από την  τήρηση ενός προγράμματος.

Οι βασικοί στόχοι των Δραστηριοτήτων αυτών, είναι:

 • Κοινωνικοποίηση, (επαφή με τα άλλα μέλη της ομάδας και αλληλεπίδραση)
 • Δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των παιδιών
 • Δημιουργία εμπιστοσύνης και θετικής σχέσης με τον παιδαγωγό
 • Επαφή με τις Καλές Τέχνες (ζωγραφική, χορός, μουσική, όργανα)
 • Συντονισμός κινήσεων, καλή επαφή με τον χρόνο και τον χώρο
 • Πρώτη επαφή με την έννοια του προγράμματος και της τήρησής του (πάντα με ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο)
 • Πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας (συναισθηματικά, γνωστικά, νοητικά)
 • Αισθητικοκινητική ανάπτυξη
 • Σταδιακή «αποκόλληση» από την στενή οικογένεια, με απώτερο στόχο την αυτονομία και την ευκολότερη μελλοντική προσαρμογή σε πλαίσιο (σχολικό, νηπιακό, η οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας)
 • Πρόσληψη ποικίλων ερεθισμάτων με την συμμετοχή του παιδιού στις προγραμματισμένες δραστηριότητες, και αποφυγή της παθητικότητας όπως αυτή προωθείται στον σύγχρονο τρόπο ζωής (για παράδειγμα πολλές ώρες τηλεθέασης)

Πέρα όμως από τους βασικούς επιδιωκόμενους στόχους υπάρχουν και πολλοί παράπλευροι οι οποίοι προκύπτουν μέσα από την ομάδα , όπως: Καλλιέργεια του λόγου, ποιοτική διασκέδαση και ψυχαγωγία, μοίρασμα μεταξύ των μελών (υλικό και συναισθηματικό), οριοθέτηση και εισαγωγή σε ένα πρώτο πλαίσιο με όρια και κανόνες, συναισθηματική ασφάλεια, πρώτη διαγνωστική εκτίμηση κατά πόσο το παιδί υπακούει και εκτελεί τις οδηγίες, καλή ψυχική υγεία .

Παράλληλα με τα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Art 4 Fun, προσφέρει στα παιδιά την δυνατότητα για «ελεύθερο παιχνίδι» με μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων παιχνιδιών για να καλύψουν τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών. Όλα τα παιχνίδια είναι ξύλινα, χωρίς τοξικές ουσίες, με στρογγυλεμένες άκρες. Το Baby Park προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδάκια κάτω των 2 ετών.
Σε όλους τους χώρους τα παιδιά συνοδεύονται και καθοδηγούνται από έμπειρους παιδαγωγούς. Σας περιμένουμε τις καθημερινές από τις 9:00 έως τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00-  το πρωί έως τις 22:00.

Ενώ τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα ή το ποτό τους στο κυλικείο ή στον κήπο, να διαβάσουν κάποιο βιβλίο από την βιβλιοθήκη του χώρου, να διασκεδάσουν με τα επιτραπέζια παιχνίδια ή ακόμη και να δοκιμάσουν τις δικές τους καλλιτεχνικές  δεξιότητες ζωγραφίζοντας κάποιο κεραμικό, το οποίο αφού ψηθεί και υαλωθεί μπορούν να πάρουν μαζί τους.

Η συνεργασία μας με το κομμωτήριο και κέντρο ομορφιάς Bella Rosa που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, προσφέρει στις σύγχρονες μητέρες την ευκαιρία να περιποιηθούν τον εαυτό τους  την ίδια στιγμή που το παιδί τους απολαμβάνει με ασφάλεια τη χαρά του παιχνιδιού. 
Τα Party που διοργανώνονται στο Art 4 Fun είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Το κέφι και η διασκέδαση, συνδυάζονται με την χαρά της δημιουργίας και της ομαδικότητας. Η άριστη οργάνωση, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αλλά και το φιλόξενο περιβάλλον συμβάλουν ώστε να φεύγουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ξύλινα Παιχνίδια
Στο μαγαζάκι του Κέντρου δημιουργικής Απασχόλησης Art 4 Fun μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών της εταιρίας plan toys. Τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα από ξύλο, χωρίς συντηρητικά, με φυσική κατεργασία, ελεύθερα από βακτήρια και μικροοργανισμούς, κατασκευασμένα με οικολογική συνείδηση για να συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στη σωματική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, την κοινωνικότητα, τη λογική σκέψη και τη γλωσσική και επικοινωνιακή ανάπτυξη των παιδιών. Το έμπειρο παιδαγωγικό προσωπικό του Art 4 Fun είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το κατάλληλο παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού. 

Σεμινάρια
Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art 4 Fun διοργανώνονται  σεμινάρια για γονείς από έμπειρους ψυχολόγους με θέματα που αφορούν στην παιδική συναισθηματική νοημοσύνη, την σημασία των ορίων στο μεγάλωμα των παιδιών, την δυσλεξία, το διαζύγιο, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού καθώς και στην προετοιμασία του παιδιού για το δημοτικό σχολείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Παιδότοποι