Ψωμί & Αλάτι

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6848178
  • Fax:
  • E-mail: info@psomialati.gr
  • Website: www.psomialati.gr

Το εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι άνοιξε τις πόρτες του, τον Απρίλιο του 2009, πραγματοποιώντας έναν απο τους σημαντικότερους επαγγελματικούς στόχους του chef & ιδιοκτήτη Γιάννη Λουκάκου. Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι απλή και ουσιαστική: Η εμπειρία ετών, η φαντασία και η δημιουργικότητα αναζητούν από τη φύση ό,τι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και το εξελίσσουν σε ένα γευστικά άψογο αποτέλεσμα, με πιάτα αγνά, αυθεντικά και ευφάνταστα. Γι’ αυτό και το μενού στο Ψωμί & Αλάτι αναπροσαρμόζεται κάθε 2 με 3 μήνες, ανάλογα με τα διαθέσιμα εποχικά υλικά.

Πιάτα που παρουσιάζονται στην κλασική συνταγή τους και παρασκευάζονται άψογα και με αδιαπραγμάτευτης ποιότητας υλικά, αρχικά ξαφνιάζουν και δίνουν την αίσθηση πως κάποιος τα δοκιμάζει για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος! Πρόκειται για μια κουζίνα που παντρεύει την παραδοσιακή ελληνική με συστατικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μεσογείου, σε ένα παιχνίδι γεύσης και φαντασίας με βασική αρχή την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής!

To εστιατόριο έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβείο Gourmet.

Το Ψωμί & Αλάτι βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Χαλανδρίου, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου (Πλατεία Ελευθερωτών 8), η οποία αυτήν την περίοδο μόλις έχει ανακαινιστεί και πεζοδρομηθεί και έχει εξελιχθεί σε μία όαση πρασίνου και χαλάρωσης στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Με εύκολη πρόσβαση από τη Λ. Κηφισίας, τη Λ. Μεσογείων και την Αττική Οδό, το Ψωμί & Αλάτι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για το μεσημεριανό σας διάλειμμα,  το επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, τη διασκέδαση με φίλους μετά τη δουλειά, ή την ξεκούραση  μετά από μία βόλτα για ψώνια στην αγορά Χαλανδρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Εστιατόρια