Το μαγαζάκι της Ισιδώρας

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Ύδρας 13 & Ζαν Μωρέας, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6847670
  • Fax: 210 6847670
  • E-mail: isstamelou@gmail.com
  • Website:

Το μαγαζάκι της Ισιδώρας βρίσκεται κοντά σας απο το 2002, έτοιμο να ικανοποιήσει τις καθημερινές σας ανάγκες με τα παντός τύπου ψιλικά - προϊόντα του! Η ζεστή του ατμόσφαιρα και η φιλική εξυπηρέτηση θα σας παραπέμψουν σε παλιές εποχές, στα μικρά παντοπωλεία της γειτονιάς.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα είναι ότι εδώ μπορείτε να απολαύσετε και τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο να σας ετοιμάσει το ρόφημα της αρεσκείας σας! Καθημερινά, απο Δευτέρα έως και Κυριακή , μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, ζεστό η κρύο,  στο μεγάλο ξύλινο stand που υπάρχει στην μικρή αυλή του μαγαζιού ή αν δεν σας το επιτρέπει ο χρόνος, τον παίρνετε στο χέρι και ξεκινάτε τις δουλειές σας!

Το μαγαζάκι της Ισιδώρας συνηδητοποιώντας απόλυτα τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του περιοδικού Σχεδία, (www.shedia.gr) "Ένας καφές σε περιμένει". Ο πελάτης αγοράζοντας το δικό του καφέ, μπορεί εάν το επιθυμεί να πληρώσει και για ακόμη έναν, ο οποίος προορίζεται για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε για αυτή την μικρή, απλή καθημερινή απόλαυση.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Take Away Coffee