Ανθισμένος Λωτός

PETS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 56Α, Χαλάνδρι
  • Τηλέφωνο: 210 6845244
  • Fax:
  • E-mail: info@lotos-wedding.gr
  • Website: www.lotos-wedding.gr

Ο «Ανθισμένος Λωτός» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των λουλουδιών και των δώρων από το 2000, στο Χαλάνδρι, προσπαθώντας με πολύ μεράκι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας λουλούδια, συνθέσεις και δώρα με γούστο και ξεχωριστή εμφάνιση, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι να μπορούμε να αποτυπώνουμε κάθε φορά τις πιο όμορφες και ζεστές σκέψεις σας και να συμπληρώνουμε αρμονικά τις εκδηλώσεις σας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε από την πρώτη στιγμή μάς έκανε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με ζήλο και πίστη στις αρχές ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων μας.Σε συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, ο «Ανθισμένος Λωτός» μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών από όλο τον κόσμο, για όλες τις απαιτήσεις. Γνωστοί και βραβευμένοι ανθοδέτες αναλαμβάνουν την υλοποίηση των συνθέσεων που ταιριάζουν στην αισθητική σας και στην περίσταση που θα μας υποδείξετε.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να «ντύσουμε» αρμονικά το γάμο των ονείρων σας. Ό,τι κι αν έχετε φανταστεί για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα την προσωπική επιθυμία σας και το δικό σας γούστο.

Να είστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Ανθοπωλεία