Ψωμί & Αλάτι: Με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας‎

Ψωμί & Αλάτι: Με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας‎

Όμορφο, κλασάτο, το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου δίνει σύγχρονο χρώμα σε αγαπημένες γεύσεις, αντλώντας έμπνευση από τα φαγητά του σπιτιού και της ταβέρνας.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι απλή και ουσιαστική: Η εμπειρία ετών, η φαντασία και η δημιουργικότητα αναζητούν από τη φύση ό,τι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και το εξελίσσουν σε ένα γευστικά άψογο αποτέλεσμα, με πιάτα αγνά, αυθεντικά και ευφάνταστα. Γι’ αυτό και το μενού στο Ψωμί & Αλάτι αναπροσαρμόζεται κάθε 2 με 3 μήνες, ανάλογα με τα διαθέσιμα εποχικά υλικά.

Πιάτα που παρουσιάζονται στην κλασική συνταγή τους και παρασκευάζονται άψογα και με αδιαπραγμάτευτης ποιότητας υλικά αρχικά ξαφνιάζουν και δίνουν την αίσθηση πως κάποιος τα δοκιμάζει για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος! Πρόκειται για μια κουζίνα που παντρεύει την παραδοσιακή ελληνική με συστατικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μεσογείου, σε ένα παιχνίδι γεύσης και φαντασίας.

Στο Ψωμί & Αλάτι, βασική αρχή είναι και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Με πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων στο ενεργητικό του, διατηρεί τις τιμές του σε χαμηλά επίπεδα, πιστεύοντας ότι το καλό φαγητό είναι καθημερινή και αδιαπραγμάτευτη υπόθεση όλων μας. Επιθυμία των ανθρώπων του εστιατορίου είναι να δημιουργήσουν μια σχέση ζωής με τους πελάτες του, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις γεύσεις του όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις, αλλά κάθε μέρα! Γι’ αυτό, το Ψωμί & Αλάτι προσφέρει φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές προσιτές σε όλους. Η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής πραγματώνεται μέσα από τη χρήση φρέσκων υλικών που αγοράζονται στην εποχή τους, τη μεγάλη εμπειρία και τη σε βάθος γνώση της λειτουργίας των εστιατορίων.

Ψωμί & Αλάτι Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι    210 6848178