Καλλιτεχνική δημιουργία & παιχνίδι στο Art4Fun

Καλλιτεχνική δημιουργία & παιχνίδι στο Art4Fun

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun δημιουργήθηκε από ανθρώπους που στέκονται με αγάπη και φροντίδα, απέναντι στις ανάγκες των παιδιών και των ενηλίκων που το επισκέπτονται. Πρόκειται για ένα περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό που συνδυάζει τη διασκέδαση και το παιχνίδι με την καλλιτεχνική δημιουργία και την ανάπτυξη ικανοτήτων.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εργαστηρίων και δραστηριοτήτων, το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και παράλληλα μαθαίνει, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, κοινωνικοποιείται και αποκτά δεξιότητες που αυξάνουν την αντίληψή του για τον κόσμο γύρω του.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας που αποτελείται από παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς, καθηγητές εικαστικών, θεάτρου, μουσικής, πληροφορικής και σκακιού οι οποίοι με αγάπη και υπευθυνότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Τα εργαστήριά μας περιλαμβάνουν δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά από 2-4 ετών και για παιδιά από 4-12 ετών: θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι, ζωγραφική, κεραμική, πηλοπλαστική, cooking, computer, Tae- Kwon -Do, Yoga, κινηματογράφο, ,φωτογραφία, κηπουρική, περιβαλλοντικό παιχνίδι, συναισθηματική νοημοσύνη κ.α.

Ανεξάρτητα από τα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερο παιχνίδι , πάντα με την επίβλεψη και την φροντίδα έμπειρων παιδαγωγών. Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στο baby park, έναν χώρο προσεκτικά μελετημένο για να προσφέρει ασφάλεια. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να παίξουν στον επάνω όροφο που έχει μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων παιχνιδιών. Τις ηλιόλουστες μέρες μπορούν επίσης να απασχοληθούν στον κήπο ποτίζοντας τα λουλούδια, κάνοντας βολτίτσα στην ξύλινη γέφυρα και την λίμνη με τις πάπιες και παίζοντας στο ξύλινο σπιτάκι.

Τα εργαστήρια του Art4Fun συμπληρώνονται με τα τμήματα ενηλίκων τα οποία περιλαμβάνουν Θεατρικό Παιχνίδι, Ζωγραφική, Κεραμική, Yoga, Pilates, Χορό, πληροφορική, και φωτογραφία.

Στο Art-Café οι γονείς μπορούν να απολαύσουν χαλαροί τον καφέ ή το ποτό τους, να διαβάσουν κάποιο βιβλίο από την βιβλιοθήκη, να διασκεδάσουν παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι ή ακόμη και να ζωγραφίσουν κάποιο κεραμικό το οποίο μπορούν να πάρουν αφού ψηθεί!

Το κέντρο μας προσφέρεται και για την διοργάνωση party και εκδηλώσεων όπου και εδώ η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν δημιουργικά. Για τον λόγο αυτό και τα party μας έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο τις δραστηριότητες. Το έμπειρο παιδαγωγικό προσωπικό και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και catering εγγυώνται ώστε η εκδήλωση να μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Art 4 Fun Ολύμπου 25, Χαλάνδρι    210 6835494